میز خدمت

عضویت در پارک علم و فناوری

درباره شرکتهای دانش بنیان

خبرنامه پارک شامل اطلاعات علمی و داخلی پارک می باشد
آمار بازدید
بازدید امروز : 7
بازدید کل : 1591487
کاربران آنلاین : 1
بازدید این صفحه : 531

 

  




اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار


 شیراز-ایرنا- رئیس پارک علم و فناوری استان فارس گفت: پارک‌های علم و فناوری را می‌توان دستاورد و زادۀ انقلاب اسلامی دانست که مراحل رشد و توانمندسازی را پشت سر گذاشته‌اند و به عرصه تجاری سازی وارد شده‌اند.

فرید مُر، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پارک‌های علم و فناوری از جمله سازمان‌های علمی و تحقیقاتی هستند که پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق توسعه فرهنگ نوآوری، افزایش توان رقابتی میان شرکت‌های حاضر در پارک و موسسه‌های متکی بر علم و دانش، تأسیس شدند.

وی ادامه داد: در قالب سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت کاربردی کردن نتایج تحقیقات و پژوهش‌ها و به دنبال تغییر مأموریت در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، شعب این سازمان در استان‌ها به نام پارک‌های علم و فناوری تغییر و در اواخر دهه 70 شمسی فعالیت خود را آغاز کردند.

مُر اضافه کرد: پارک علم و فناوری فارس در شهریور ماه 1381 با استناد به مصوبه شورای عالی گسترش آموزش عالی به منظور ایجاد زیر ساخت‌های مناسب و توسعه فناوری تشکیل شد و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی رسالت راهبردی پارک علم و فناوری فارس را کارآفرینی و اشتغال‌زایی تخصصی به ویژه برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها از طریق ایجاد شرکت‌های کوچک و متوسط و حمایت ازآن‌ها تا تجاری کردن نتایج فعالیت‌هایشان عنوان کرد و گفت: پارک علم و فناوری فارس به عنوان زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تحت نظارت هیئت امنا و با پشتیبانی مالی دولتی اداره می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس با اشاره به دستاوردهای چهل سال گذشته انقلاب اسلامی افزود: سایت پارک علم و فناوری فارس با مساحت 20 هکتار در ضلع شمالی غربی شهر شیراز واقع شده که مجموع زیربنای فضای تاسیس شده آن 31 هزار متر مربع است که 25 هزارمترمربع آن با بودجه ملی و شش هزار و 500 مترمربع آن با درآمد اختصاصی پارک ساخته شده است و شامل فضای اداری، کارگاهی و فضاهای خدماتی از جمله سالن آمفی تئاتر و سالن‌های جلسات است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای فعالیتِ پارک علم و فناوری استان فارس، حدود 700 شرکت فناور به این محل وارد و بعد از توانمندسازی از آن خارج شده‌اند، گفت: تعداد واحدهای فناورانه مستقر در این پارک در سال 92 ،184 واحد، در شش ماه نخست امسال 294 و اکنون به بیش از 300 واحد افزایش پیدا کرده است.

مر ادامه داد: تعداد اشتغال مستقیم در واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان فارس در سال 92 حدود 900 نفر، در سال 96 این تعداد به دو هزار نفر و اکنون به دو هزار و 100 نفر افزایش پیدا کرده است.

وی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری فارس را 50 واحد عنوان کرد و اظهار داشت: ارزش صادرات محصولات شرکت‌های مستقر در این پارک از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از پنج میلیون دلار بوده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس بیان کرد: تعداد محصولات تجاری‌سازی شده شرکت‌های مستقر در این پارک در سال گذشته 187 محصول بوده که این رقم در شش ماه نخست سال 97 به 448 محصول افزایش پیدا کرده است.

وی تعداد شرکت‌های موفق و خارج شده از پارک علم و فناوری در سال گذشته را 21 واحد عنوان کرد و گفت: در شش ماه اول سال 97 نیز 21 شرکت به مرحله توانمندسازی رسیده و از این محل خارج شده‌اند.

مر تعداد مراکز رشد دارای موافقت اصولی پارک علم و فناوری در سراسر استان فارس را 10 مرکز عنوان کرد.



بازگشت1397/11/16امتیازدهی شده1 مرتبه